Festat duan dashuri!   Fesat duan dashuri! Në prag të festave të fundvitit Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve dhe Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë në bashkëpunim me organizatat e shoqërisë civile që p... më shumë

Bashkë mund t’ia dalim! Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë dhe Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve, zhvilluan një aktivitet me vullnetarët e angazhuar në fushatën ndërgjegjësuese ”Asnjë fëmijë në r... më shumë

Prezantimi i Planit Kombëtar të Mobilizimit #‎unëmbrojfëmijët‬ Sot, me datë 1 mars 2016 Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve së bashku me Ministrinë e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë lançuan Planin Kombëtar të ... më shumë