Diskutim me aktorët lokalë në Korçë rreth rregjistrimit të fëmijëve dhe vendosjes në kujdestari

#‎UneMbrojFemijet‬
Në vazhdimësi të aktiviteteve të zhvilluara në kuadër të Planit Kombëtar të Mobilizimit, me datë 15 Mars 2016  ishim së bashku me Tirana Legal Aid Society (TLAS), në qytetin e Korcës për të diskutuar mbi Mbrojtjen e interesit më të lartë të fëmijës, përmes procesit të regjistrimit të lindjes, vendosjes në kujdestari dhe përfshirjes në programet sociale.

10580062_1714008238857641_4869434584135359435_n