#UnëMbrojFëmijët

Fëmijët takuan vetë kryetarin e bashkisë Vlorë, Z. Dritan Leli, dhe i morën atij zotimin për mbështetje të vazhdueshme. Ata dolën në rrugë dhe takuan dhjetra qytetarë, u treguan se sa e rëndësishme është që edhe ata t’i mbrojnë fëmijët.