#UneMbrojFemijet

Fëmijët nga Bathorja dhe Bregu i Lumit, zhvilluan me datë 29 Prill teatrin social “Ça problemi ke?!” në Teatrin e  Metropolit me mbështetjen e World Vision. Ata sollën në skenë histori të vërteta nëpërmjet lojës skenike. Përmes kësaj shfaqeje ata ngritën  zërin e tyre në institucionet që i mbrojnë dhe të ndikojnë në përmirësimin e mekanizmit të mbrojtjes së fëmijëve.