Fillim të mbarë të gjithë fëmijëve për vitin e ri shkollor !!!

Bashkë me Ministrin Klosi dhe Zv Ministren Malaj, ishim sot me datë 14 Shtator 2015 në Shkodër për ditën e parë të shkollës.
Faleminderit Save the Children dhe Gruaja në Zhvillim Shkodër, që na pritën në Qendrën Ditore për Fëmijet në Situatë Rruge, për t’i uruar fëmijëve ditën e parë të shkollës. Faleminderit stafit të shkollës Salo Halili në Shkodëer për mikpritjen që i bënë fëmijëve në ditën e parë.
Faleminderit gjithashtu kompanisë Eurolab Int. Group që dhuroi mjetet mësimore për fëmijët që ndjekin Qendrën.