Futbollistët mbrojnë fëmijët

Jemi shumë të lumtur që skuadrat e kryeqytetit ju bashkuan thirrjes #‎UnëMbrojFëmijët‬.
Në orën 18:00, datë 4 mars 2016 në stadiumin Qemal Stafa u zhvillua ndeshja Tirana – Partizani. Në këtë derbi futbollistët ju bashkuan nismës sonë për të thënë publikisht ‪#‎UnëMbrojFëmijët‬. Ishin vetë futbollistët të cilët u bënë protagonistë dhe përcjellës të mesazhit duke veshur bluzat #‎UnëMbrojFëmijët‬.