Java e të Drejtave të Fëmijëve 14 – 20 Nëntor 2016

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Fëmijëve, Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve, institucionet e ndryshme dhe organizatat e shoqërisë civile do të realizojnë një sërë aktivitetesh gjatë javës 14-20 nëntor 2016.

Për më tepër informacion gjeni linkun  e Javës së të Drejtave të Fëmijëve 14 – 20 Nëntor 2016