Takim ndërgjegjësues mbi dhunën seksuale me nxënësit e Shkollës së Mesme Mullet

Në kuadër të Planit Kombëtar të Mobilizimit ‪#‎UnëMbrojFëmijët‬ , sot organizata “Të Ndryshëm dhe Të Barabartë ” zhvilloi me datë 2 Mars 2016 një takim ndërgjegjësues mbi dhunën seksuale me nxënësit e Shkollës së Mesme Mullet.