#UnëMbrojFëmijët

Autobusi #UnëMbrojFëmijët në qytetin tim ndaloi në Librazhd ku fëmijët ishin protagonistë në diskutimin me panelin ku të pranishëm ishin Z.Blendi Klosi Ministër i Mireqenies Sociale dhe Rinisë, Kryetari i Bashkisë Librazhd, Z.Kastriot Gurra si dhe përfaqësues të institucioneve.

Fëmijët i drejtuan pyetje panelit mbi shqetësimet e tyre të përditshme dhe mbrojtjes së tyre.