skip to Main Content

Me rastin e festave të fundvitit Kryetarja e Agjencisë Shtetërore për të Drejtat dhe Mbrojtjen e Fëmijës znj.Alma Tandili sëbashku me znj. Lindita Pano, përfaqësuese e Ancora International Foundation të cilët mundësuan dhuratat speciale dhe Nënkryetaren e Bashkisë Kamëz znj. Migena Habibi ndanë emocione të veçanta me fëmijët me aftësi ndryshe, të prekur nga tërmeti, fëmijë në nevojë për mbrojtje, duke i uruar paqe dhe sa më shumë akses në shërbime për fëmijët për vitin 2021.

#fëmijëttëparët

#AgjenciaShtetërorepërtëDrejtatdheMbrojtjeneFëmijës

#MinistriaeShëndetësisëdheMbrojtjesSociale

#BashkiaKamëz

#AncoraInternationalFoundation

Aktivitet Per Festave Të Fundvitit