skip to Main Content

HISTORIA IME TV KLAN. Vrasja e dy motrave, shkak apo pasojë e indiferencës së shoqërisë?

Të ftuara në #HistoriaIme kryetarja e Agjencisë për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve Alma Tandili, avokatja Ana Pertena dhe ish drejtuesja e Komitetit të Birësimit Lenada Caroshi.

#AlmaTandili

#AnaPertena

#LenadaCaroshi

#MirelaMilori

#HistoriaIme

#TvKlan