skip to Main Content

Dita Ndërkombëtare e Internetit të Sigurt

9 Shkurti është Dita Ndërkombëtare e Internetit të Sigurt. Agjencia Shtetërore për të Drejtat dhe Mbrojtjen e Fëmijës inkurajon prindërit dhe fëmijët të jenë të kujdeshëm në mënyrën e përdorimit të internetit. Grupmoshat e fëmijëve 10-14 vjeç janë shumëherë më…

lexo më shumë

Besimet fetare kundër trafikimit të Qenieve Njerëzore

Kryetarja e Agjencisë Shtetërore për të Drejtat dhe Mbrojtjen e Fëmijës znj, Alma Tandili mori pjesë në konferencën kombëtare, me temë: "Besimet fetare kundër trafikimit të Qenieve Njerëzore".Kjo konferencë u organizua nga Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë dhe Caritasi Shqiptar. Në…

lexo më shumë

Mbrojtja dhe siguria online për fëmijët

(25/01/2021) Mbrojtja dhe siguria online për fëmijët është një fushë e re për Punonjësit e Mbrojtjes së Fëmijëve që kërkon njohuri të specializuar në këtë fushë. ASHDMF krahas fushatave dhe materialeve informuese që ka shpërndarë në shumë bashki të vendit,…

lexo më shumë

Historia Ime TV KLAN

HISTORIA IME TV KLAN. Vrasja e dy motrave, shkak apo pasojë e indiferencës së shoqërisë? Të ftuara në #HistoriaIme kryetarja e Agjencisë për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve Alma Tandili, avokatja Ana Pertena dhe ish drejtuesja e Komitetit të…

lexo më shumë

Takimet e rradhës në bashkitë gjatë muajit dhjetor

Agjencia Shtetërore për të Drejtat dhe Mbrojtjen e Fëmijës gjatë muajit dhjetor ka realizuar takimet e rradhës në Bashkinë Vlorë, Bashkinë Divjakë dhe Bashkinë Shkodër ku sëbashku me Punonjësit e Mbrojtjes së Fëmijës janë shpërndarë fletëpalosje me nxënësit e shkollave,…

lexo më shumë

Fushata për abuzimin online

Fushata ndërgjegjësimi ASHMDF ka organizuar Fushatën Ndërgjegjësuese "Kujdes nuk është lojë! në kuader të 18 nëntorit Dita  Europiane per Femijet per Mbrojtjen kunder Shfrytezimit Seksual dhe Abuzimit Seksual. Fushata është bazuar në nismën e Këshillit të Europës për Parandalimin e…

lexo më shumë

Aktivitet me rastin e festave të fundvitit

Me rastin e festave të fundvitit Kryetarja e Agjencisë Shtetërore për të Drejtat dhe Mbrojtjen e Fëmijës znj.Alma Tandili sëbashku me znj. Lindita Pano, përfaqësuese e Ancora International Foundation të cilët mundësuan dhuratat speciale dhe Nënkryetaren e Bashkisë Kamëz znj.…

lexo më shumë

Kujdes,nuk është lojë

Vazhdon fushata “Kujdes,nuk është lojë”, Agjencia Shtetërore për të Drejtat dhe Mbrojtjen e Fëmijës e realizoi takimin e rradhës në Bashkinë Memaliaj ku sëbashku me Punonjësen e Mbrojtjes së Fëmijës u shpërndanë disa fletëpalosje me nxënësit e shkollës 9 vjeçare…

lexo më shumë

Dita Botërore e Aftësisë së Kufizuar

Sot është Dita Botërore e Aftësisë së Kufizuar. Agjencia Shtetërore për të Drejtat dhe Mbrojtjen e Fëmijës me politikat e saj është gjithmonë e më pranë në promovimin e të drejtave të fëmijëve me aftësi ndryshe dhe mbrojtjen e tyre…

lexo më shumë

Parandalimin e sjelljeve të rrezikshme tek fëmijët

Vazhdojnë takimet për parandalimin e sjelljeve të rrezikshme tek fëmijët. Sot Agjencia Agjencia Shtetërore për të Drejtat dhe Mbrojtjen e Fëmijës ishte në Bashkinë Patos fillimisht me anëtaret e GTN ku u diskutua për punën e profesionistëve për parandalimin dhe…

lexo më shumë